Vad vill du leverera för att ansöka om bilskrot organisationen?

Skrota Bilen Stockholm

Fördelar med skrotning av ditt fordon:

Det finns många anledningar till att du ska skrota ditt fordon om det är äldre, har huvudfel eller inte följer olika miljöprinciper. På Skrota Bilen Stockholm ger vi dig en omedelbar offert på hur mycket du kan få för skrotning av ditt fordon.

Vi kommer till dig för att hämta fordonet och få kontakt med dig genom hela processen så att det är så enkelt som möjligt. Du kan sedan anta att betalningen flyttas utan tvekan till ditt bankkonto. Kontakta vårt responsiva team för Skrota Bilen Stockholm idag för mer information.

Vill jag säga upp min försäkring redan när jag skrotar bilen?

Svaret på den här beror på. Det är alltid värt att kontakta ditt försäkringsbolag innan du går fort och placerar för att din bil ska komponeras och skrotas, men det finns två huvuduppställningar att tänka på inom detta.

Om bilen är parkerad / deponerad på vägen …

Om du håller din bil på väg, även om den inte går att köra och har fixats under en tid, är det förbjudet att inte ha en aktiv försäkring på plats. I det här scenariot är bilen din ansvarsskyldighet fram till det ögonblick som skrotföretaget kommer och samlar in det – men så snart de kör iväg överförs ansvaret till dem.

Det bästa är att vänta tills skrotföretaget har kommit och ockuperat fordonet innan du avbryter försäkringen.

skrota Bilen Stockholm

Om bilen deponeras på dina saker …

Om du håller bilen på dina saker, oavsett om det är säkert eller inte, finns det inget juridiskt ansvar för dig att ha en försäkring. Detta är fallet oavsett var exakt fordonet finns på din egendom: det kan vara i full bedömning på uppfarten, eller så kan det packas i garaget; För det gör ingen avvikelse. Det hänför sig inte utan tvekan till försäkring, men du bör uttrycka DVLA att ditt fordon är utanför vägen – det som är dokumenterat som en lagstadgad offroad-anmälan (SORN) – vilket är ett mycket snabbt och enkelt onlineförfarande.

Det betyder att du inte kommer att behöva betala fordonsskatt medan din bil är utanför vägen, och du får en ersättning för alla månader som du har betalat i förskott för. Något till memorandumet: det här oförsäkrade scenariot betyder dock att ditt fordon inte skulle stängas i händelse av funktionsnedsättning (oavsiktlig eller kriminell) eller inbrott. Som sådan kan du svälta att rådfråga din försäkringsleverantör redan när du går vidare och avbryter försäkringen – lugnet ensam kan vara värdefullt, för att inte tala om att du kanske har byggt upp en fordonsfri fördel som är värt att hålla i spel för när du kommer att förnya.

Hämtning av skrotbilar:

Om du har chansen levererar du bilen till en av våra bekvämligheter för skrotning av bilar och andra fordon. Men långt ifrån har alla chansen att transportera en bil till oss, så därför erbjuder vi en mycket smidig service vilket innebär att vi bara kommer till dig och hämtar bilen och tar hand om resten. För en samling vanliga bilar väljer vi dig bilar för att fästa runt Stockholm. Allt du behöver förbereda är att visa del 2 av registreringsbeviset och juridisk identifiering.

Sedan är bilen i våldsam förvar och skrotningen sker enligt alla konstinstruktioner. För Vi är en av landets viktigaste aktörer inom skrotning av bilar. Vi arbetar med avskilda individer, företag och många myndigheter. Vi garanterar säker och global vänlig hantering genom proceduren och det rapporteras av oss som Skrota Bilen Stockholm till Transportstyrelsen.